Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η ξεφτίλα των παπαγάλων συνεχίζεται...

Τα κανάλια των προθύμων επιμένουν στη "δημοσιογραφία"... Στο δελτίο παραπληροφόρησης πριν λίγο είπαν πως "τη χαριστική βολή στον τουρισμό έδωσε η απεργία των φορτηγατζήδων με χιλιάδες ακυρώσεις τουριστών", και πως "εξαιτίας της απεργίας η τουριστική κίνηση στη Τουρκία θα αυξηθεί φέτος ενώ στην Ελλάδα αναμένεται πτώση 7-10%".

Δεν φταίει ούτε η ακρίβεια, ούτε η κερδοσκοπία, ούτε οι φτηνές επενδύσεις (και Ελλήνων!) επιχειρηματιών στην Τουρκία, ούτε τα αίσχη των κατά τόπους πρασινομπλέ δικτατορίσκων που καταστρέφουν (πολεοδομικά, περιβαλλοντικά και πολιτιστικά) κάθε ομορφιά αυτού του τόπου, ούτε η δυσφήμιση της χώρας που κάνουν αυτοί οι ίδιοι όταν, σε κάθε πορεία, το μόνο που προβάλλουν είναι ένας κάδος που καίγεται σε γκρο πλαν, ούτε τα πλοία-σκυλοπνίχτες (πάνω από 35 χρονών το 40%) που οι μαφιόζοι -που στηρίζουν τα κανάλια- επιτρέπουν να κάνουν ακόμα δρομολόγια... Οι φορτηγατζήδες φταίνε (σήμερα), οι ναυτεργάτες (χθες), όλοι που αντιστέκονται (πάντα)...

Ρε γελοίοι παπαγάλοι, η Deutsche Welle είναι του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, των φορτηγατζήδων, ποιανών είναι; Γιατί, ρε γελοίοι, σας διαψεύδει! Σε χθεσινό δημοσίευμα της ελληνόφωνης ιστοσελίδας της, αφού αναφέρει όλα τα εγκωμιαστικά άρθρα των Γερμανικών εφημερίδων για το έργο και ρόλο του ΓΑΠ (τυχαίο; δεν νομίζω!) καταλήγει:

"Τέλος, στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού n-tv οι γερμανικοί τουριστικοί όμιλοι διαβεβαιώνουν ότι η απεργία των ιδιοκτητών και οδηγών βυτιοφόρων καυσίμων δεν έπληξε τα οργανωμένα ταξίδια, αλλά μόνον τους τουρίστες που ταξιδεύουν μόνοι τους. Συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι της TUI, της Thomas Cook, της Alltours Rewe και της Touristik IST δεν έχουν μέχρι στιγμής ούτε μια ακύρωση από τους πελάτες τους που κάνουν τώρα διακοπές στην Ελλάδα."

[Αναδημοσίευση από "Τίποτα το σημαντικό"]

Δεν υπάρχουν σχόλια: