Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Με συγκίνηση σας ανακοινώνουμε...

... ότι έχουμε, επιτέλους, το πρώτο γκρουπ υποψηφίων δημαρχαίων που στηρίζονται (προσοχή στη λεπτομέρεια: δεν έχουν, λέει, χρίσμα - απλώς στηρίζονται) από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, το ΔΝΤ, την Κομισιόν, τον Κύριο Τρισέ, τον Κύριο Πρετεντέρη και τις Λοιπές Δημοκρατικές Δυνάμεις (έχει και τέτοιες! αλήθεια! σαν τον παλιό καλό καιρό...)

Το πλέον λαμπρό άστρο του πρώτου γκρουπ, αυτό που φωτίζει τη λεωφόρο της Επαναστάσεως του Αυτονοήτου της κηρυχθείσης υπό του Γεωργίου του Β΄ Παπανδρέου του Γ΄, είναι η Σιδηρά Κυρία Παγκάλου, κατά κόσμον Χριστίνα Χριστοφάκη. Ρίγη συγκινήσεως, εθνικής υπερηφάνειας και σοσιαλιστικής ανατάσεως διαπέρασαν το δημοκρατικό λαό του Σαρωνικού όταν έμαθε ότι ευτύχησε να έχει Υποψηφία Δήμαρχο του Δήμου του TH Σύζυγο.

Ανάμεσα στους άλλους 69 (τυχαίο το νούμερο; δεν νομίζω!) ξεχωρίζουν ορισμένοι των Λοιπών Δημοκρατικών Δυνάμεων οι οποίοι προφανώς και δεν αισχύνονται να στηρίζονται από το "κόμμα" που βουλιάζει μια ολόκληρη κοινωνία - μάλλον τους έχει φάει η αγωνία για το καλό των δημοτών τους, κι άλλωστε... άπαντες γνωρίζομεν ότι δεν είναι ορθόν να πολιτικοποιούνται αι δημοτικαί εκλογαί. Πρώτα οι τοπικές κοινωνίες και τα τοπικά ζητήματα, τρομάρα μας…

Εν πάση περιπτώσει, προετοιμαστείτε, δημότες των 70 (οσονούπω έρχονται και οι υπόλοιποι), διότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν: Όσοι προβλέψουν να προμηθευθούν εγκαίρως, από τώρα, μαύρη μπογιά ή πίσσα και πούπουλα, θα βγουν κερδισμένοι. Διότι στις αρχές Νοέμβρη οι τιμές αυτών ειδικά των υλικών θα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: