Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Οι βιομήχανοι μαστιγώνουν τις σκοτεινές δυνάμεις

Ο πρόεδρος του ΣΕΒ σύντροφος Δασκαλόπουλος, πάντα πρωτοπόρος μαχητής της Αλλαγής, επιτέθηκε χτες με σκληρά λόγια στη μαύρη αντίδραση που επιχειρεί να υπονομεύσει τον αγώνα της λαϊκής μας κυβέρνησης η οποία, με όπλο το Μνημόνιο, παλεύει νύχτα-μέρα για να αποτινάξει τον ξένο ζυγό και να δημιουργήσει μια νέα Ελλάδα.

«Σήμερα, από ορισμένα κέντρα και ποικιλόμορφα συμφέροντα, επιχειρείται η δαιμονοποίηση του Μνημονίου, ως φορέα δεινών για την ελληνική οικονομία και κοινωνία», ανέφερε ο σύντροφος Δασκαλόπουλος, και πρόσθεσε:

«Οι δημόσιοι κατήγοροι του Μνημονίου, όμως, παραβλέπουν ότι αυτό απαριθμεί, ιεραρχεί και θέτει αυστηρά χρονοδιαγράμματα υλοποίησης όλων εκείνων των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που η χώρα μας όφειλε εδώ και χρόνια να είχε κάνει και τις οποίες το πολιτικό σύστημα κατονόμαζε ή και εξήγγειλε, αλλά δεν τολμούσε να προωθήσει. Η αλλαγή είναι ζήτημα εθνικής ανάγκης και όχι ξένης επιβουλής ή επιβολής».

Ο σύντροφος Δασκαλόπουλος τόνισε ότι «η οποιαδήποτε υπαναχώρηση ή αναστολή στο εγχείρημα της αλλαγής θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την ίδια τη χώρα και το λαό μας».

Εξάλλου ο σύντροφος Δασκαλόπουλος υπενθύμισε τα ελάχιστα μέτρα που πρέπει να υλοποιηθούν ώστε να βαδίσουμε νικηφόρα τον Τέταρτο Δρόμο προς την Αλλαγή:

- μείωση των πάσης φύσεως δαπανών του δημόσιου τομέα,
- περιστολή της κρατικής πατρωνίας στην οικονομία,
- περιορισμός του μεγέθους του κράτους,
- άρση των εμποδίων για την επιχειρηματικότητα,
- άνοιγμα όλων των αγορών και επαγγελμάτων,
- εγκαθίδρυση όρων πραγματικού ανταγωνισμού.


[Πριν μας πεινάσουν, θα μας τρελάνουν...]

Δεν υπάρχουν σχόλια: