Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ελληνική Δικαιοσύνη

Τα ’παμε προχτές: Ο κύριος Μαντέλης, που κατάπιε αμάσητες τις χορηγιούλες της Siemens, δεν προφυλακίστηκε, με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Σήμερα, ο κουμπάρος του κυρίου Μαντέλη, κύριος Τσουγκράνης (συμπαθέστατος και αξιοπρεπέστατος κύριος, όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε από τη φωτό), εζήτησε από τη Δικαιοσύνη, και έλαβε βεβαίως-βεβαίως, προθεσμία να απολογηθεί με την ησυχία του ο άνθρωπος, τέλη Σεπτέμβρη.

Ο κύριος Τσουγκράνης κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα – εν ολίγοις αυτός άνοιξε στην Ελβετία, με ψευδώνυμο, το λογαριασμό όπου κατέθετε τις χορηγιούλες για τον κύριο Μαντέλη η Siemens. Αυτά.

Α! Παραλίγο να το ξεχάσουμε:
Σήμερα τα ξημερώματα συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία και οδηγήθηκαν στην Ελληνική Δικαιοσύνη δύο αθίγγανοι (γύφτοι ντε!) που έκλεβαν, οι αλήτες, ηλεκτρικό ρεύμα από κολώνα της ΔΕΗ και τροφοδοτούσαν με πρόχειρα καλώδια τα σπίτια τους σε καταυλισμό έξω από τη Σπάρτη. Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά άλλους δύο συνενόχους τους (κλέφτες τσιγγάνους κι αυτούς), που μέχρι στιγμής διαφεύγουν. Αλλά πού θα πάει, θα συλληφθούν τα λαμόγια.

*****

ΥΓ: Αναμένουμε με αγωνία τον άτεγκτο δημοσιογράφο κύριο Διονύση Γουσέτη, στέλεχος της "Δράσης" του κυρίου Μάνου και στενότατο φίλο της "Δημοκρατικής Αριστεράς" του κυρίου Κουβέλη, ο οποίος έχει επανειλημμένα κατακεραυνώσει τους Έλληνες που είναι στην πλειοψηφία τους λαμόγια (βλ. και προηγούμενη σημερινή ανάρτηση), να τοποθετηθεί επί του θέματος - και να ζητήσει και πάλι από την κυβέρνηση "να χτυπήσει αλύπητα" τους παλιοαθίγγανους. Αφού όμως πρώτα "ασκήσει δίωξη σε όσους βλέπουν τη ΔΕΘ ως ευκαιρία για παρανομίες", όπως "οι τραμπούκοι που σπάζουν μπάρες διοδίων". Επιτέλους, πρέπει να υπάρχει και μια ιεράρχηση των στόχων. Πρώτα οι τραμπούκοι, μετά οι γύφτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: