Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Έτσι! Μην τους αφήνετε πουθενά σε ησυχία!

Ο πρώην Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και νυν Υπάλληλος κύριος Λοβέρδος μετέβη στην Κρήτη για δουλειές. Έφαγε κράξιμο από εκατοντάδες πολίτες στο χωριό Κούναβοι, όπου πήγε να παραδώσει τα κλειδιά σε 20 δικαιούχους εργατικών κατοικιών (οι τελευταίοι τυχεροί, δεδομένου ότι ανακοινώθηκε "εξάμηνη αναστολή του δανειοδοτικού προγράμματος του ΟΕΚ" – βλ. και ΕΔΩ).

Αυτό δεν του έφτασε, οπότε μετά πήγε και στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για σύσκεψη. Εκεί εκτός από κράξιμο έφαγε και ένα πλαστικό μπουκάλι, το οποίο απέφυγε με εντυπωσιακή αιλουροειδή κίνηση. Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, πιο κόσμιος, περιορίστηκε να του πει ότι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι είναι αγανακτισμένοι από την πολιτική του.

Σε πείσμα των ανεύθυνων αυτών αντιδράσεων, ο κύριος Λοβέρδος πραγματοποίησε τη σύσκεψη, αλλά με διαφορετική σύνθεση: συσκέφθηκε με τον διοικητή, τον υποδιοικητή και τους άνδρες των διμοιριών των ΜΑΤ που έσπευσαν να τον προστατεύσουν. Στη σύσκεψη πάντως κατάφεραν να παραβρεθούν και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ορισμένα μάλιστα ΔΕΝ είχαν μεταμφιεσθεί σε άνδρες των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: