Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Νέο πλήγμα στον τουρισμό μας

Μετά τις αναίσχυντες κινητοποιήσεις των υποκινουμένων υπό του ΠΑΜΕ ναυτεργατών στον λιμένα του Πειραιώς, μετά την άρνηση των αντεθνικώς δρώντων φυλάκων αρχαιολογικών χώρων να τους ανοίξουν δια το κοινόν ώστε να απολαύσει την πανσέληνο, μετά τις αλλεπάλληλες πτωχεύσεις ευρωπαϊκών τουριστικών γραφείων (προφανώς οφειλόμενες στους προκλητικά υψηλούς μισθούς των υπαλλήλων τους) που άφησαν αμανάτι στην Ελλάδα χιλιάδες τουρίστες, μετά τις πυρκαγιές που και φέτος προκαλούν τα αναρχικά στοιχεία σε συνεργασία με πράκτορες της Άγκυρας, μετά την προκληθείσα υπό υπόπτων αριστεροχουντικών απεργία των φορτηγατζήδων που άφησε την κουζίνα του Χίλτον χωρίς χαβιάρι, και λοιπά και λοιπά...

...νέο πλήγμα εναντίον του τουρισμού μας κατάφεραν αυτή τη φορά οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, εκτός μάχης τέθηκε χθες το πρωί το τηλεπικοινωνιακό σύστημα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), με αποτέλεσμα να επέλθει μπλακ άουτ στα αεροδρόμια της Ελλάδος. Το νέο σατανικό σαμποτάζ στον τουρισμό μας σχεδιαζόταν εδώ και καιρό από αυτούς τους υψηλόμισθους δημοσίους υπαλλήλους που ενδιαφέρονται μόνο για τα ρεπό τους και για τα επιδόματά τους, όπως αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι πέρυσι, για ξεκάρφωμα, είχαν καταθέσει και μηνυτήρια αναφορά ισχυριζόμενοι ότι «πρέπει να εκσυγχρονιστεί ο εξοπλισμός της ΥΠΑ».

Το γεγονός μάλιστα ότι αυτή τη φορά τα ΜΜΕ δεν άρχισαν να ουρλιάζουν εναντίον της εγκληματικής συντεχνίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας που σχεδίασαν και εκτέλεσαν αριστοτεχνικά το νέο πλήγμα στον τουρισμό μας και, κατ' επέκταση, στην εθνική οικονομία και στο Έθνος μας αυτό καθαυτό, ενισχύει τις υποψίες ότι η συνομωσία έχει αρχίσει να διαβρώνει και το χώρο των λειτουργών της ενημέρωσης. Η εξήγηση που αποπειράθηκαν να δώσουν ορισμένοι, ότι δηλαδή όλοι το έκαναν μόκο επειδή τάχα η κυβέρνηση ήταν υπεύθυνη για τον μη εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού της ΥΠΑ, απλώς αποδεικνύει τη βασιμότητα των υποψιών για ευρύτερο υπονομευτικό σχέδιο με τη συμμετοχή πολλών κλάδων.

Αναμένουμε από τον αρμόδιο Ανθυποκλητήρα Μεταφορών, Υποδομών και Επικοινωνιών, κυρ-Ρέππα, όστις (μέχρι στιγμής) τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης της Υψηλής Τρόικας η οποία ήρθε να σώσει το Ελληνικό Έθνος, να λάβει άμεσα δραστικά μέτρα για την πάταξη των ανατρεπτικών. Είμεθα πεπεισμένοι ότι ο εξοπλισμός της ΥΠΑ είναι μια χαρά. Αυτό που χρειάζεται είναι να ιδιωτικοποιηθεί η Υπηρεσία, και απορούμε πώς οι αρμόδιοι και τα ΜΜΕ δεν το σκέφτηκαν ακόμη. Το μαχαίρι να φτάσει στο κόκαλο, κύριοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: