Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ξένη δημοσίευσις

Ελάβαμε από φανατικό αναγνώστη μας και ευχαρίστως αναδημοσιεύουμε (διότι πολύ το σοβαρέψαμε σήμερα και θα ψυχοπλακωθούμε):

Παρακαλώ πληροφορήστε το λαό των Αθηνών, για να μην σπάει το κεφάλι του τι να ψηφίσει, ότι έληξε ήδη το θέμα των δημοτικών εκλογών: Νικήτας Κακλαμάνης από την πρώτη Κυριακή. Ο Τρελός Δεντροκόπος ήταν ήδη φαβορί, αλλά με μία αριστοτεχνική κίνηση έβαλε και οριστικά ταφόπλακα στα όνειρα των αντιπάλων του: Από σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης είναι και επίσημα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη. Πλέον, ένα νέο τοπίο ανοίγεται στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Ας συμβουλεύσει κάποιος τους λοιπούς υποψηφίους να μην ξοδεύονται και κουράζονται άδικα των αδίκων. Πού πάνε να κοντραριστούν με κοτζάμ Ψινάκη, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους; Δεν υπερβάλλουμε: Πόσοι ξέρουν, π.χ., τον υποψήφιο δήμαρχο του ΚΚΕ; Καλά, για του ΣΥΡΙΖΑ τον υποψήφιο δεν μιλάμε – ούτε οι ίδιοι δεν τον ξέρουν ακόμη. Όσο για τον άλλον, τον πώς τον λένε, που τον στηρίζει και το ΠΑΣΟΚ… τι να πούμε; Ότι είναι πρόταση του κυρίου Κουβέλη, αρκεί; Πού πας ρε κατακαημένε, εσύ με Κουβέλη κι ο Νικήτας με Ψινάκη; Θα σε καταπιεί αμάσητο ο Ηλίας ρε ταλαίπωρε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: