Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το βρήκαμε...

...από πού πήραν οι σύμβουλοι του Γιώργου την ιδέα να μας αποτρελάνουν, βάζοντάς τον να λέει ότι είναι αντιεξουσιαστής, ότι θέλει να διαδηλώσει μαζί μας κ.λπ.! Δώστε βάση:

Το ΔΝΤ πραγματοποίησε μελέτη στην οποία επισημαίνει ότι «η μεγάλης διάρκειας ανεργία αποτελεί έναν μεγάλο κίνδυνο για τη σταθερότητα των υπαρχόντων δημοκρατιών». Σύμφωνα με την εν λόγω μελέτη, «τα “θύματα” της ύφεσης που ηλικιακά βρίσκονται στις αρχές της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους επιβαρύνονται περισσότερο ψυχολογικά για όλη τους τη ζωή, καθώς χάνουν την πίστη τους στους θεσμούς». Παρουσιάζοντας τη μελέτη, ο κύριος Ολιβιέ Μπλανσάρ, επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ, ζήτησε επιπλέον μέτρα οικονομικής αναζωογόνησης ως «πρώτη γραμμή άμυνας», εάν οι φόβοι για επιβράδυνση της ανάπτυξης αρχίσουν να επιβεβαιώνονται. Και η μελέτη του ΔΝΤ καταλήγει, επιτιθέμενη στους υπέρμαχους της λιτότητας: «Οι πιο ανεπτυγμένες χώρες δεν θα έπρεπε να επιβάλουν περιοριστικά μέτρα στις δημοσιονομικές πολιτικές τους πριν από το 2011, διότι κάτι τέτοιο θα υπονομεύσει την ανάκαμψη».

Μάλιστα. Δεν κάνουμε πλάκα. Το ΔΝΤ λέει, "όχι λιτότητα" (διότι αν το παραχέσουμε, θα χάσουμε και τα αβγά και τα πασχάλια)! Κι εμείς νομίζαμε ότι ήταν πρωτότυπη ιδέα των συμβούλων του Γιωργάκη να τον αμολήσουν και να σολάρει κόντρα στον εαυτό του... Μπααα... ΚΑΙ αυτό από το ΔΝΤ το αντέγραψαν, οι άχρηστοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: