Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο πλήγμα στο εφοπλιστικό κεφάλαιο

Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό την αγωνιστική στάση του πνευματικού ανθρώπου, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του Καραμανλή και νυν βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Ευάγγελου Αντώναρου, που πέρασε έμπρακτα πλέον στο πλευρό του μαχόμενου ελληνικού λαού και μάλιστα σαν ακτιβιστής.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε πρόσφατα γνωστό, ο ακτιβιστής Αντώναρος, ταξιδεύοντας από Κω προς Πάτμο με το Blue Star, και αγανακτισμένος από την κερδοσκοπία του εφοπλιστικού κεφάλαιου που, σε συνδυασμό με τις περικοπές του μνημονίου, έχει πλήξει βαριά τη λαϊκή τάξη των βουλευτών, αρνήθηκε να πληρώσει εισιτήριο.

Ο μαχητικός εκπρόσωπός μας, σε μια προφανή κίνηση αλληλεγγύης προς τις λαϊκές τάξεις, ανεμίζοντας τη βουλευτική του ταυτότητα και φωνάζοντας «Οι βουλευτές δεν πληρώνουν», ξαπόστειλε τους υπαλλήλους του πλοίου που με θράσος του ζητούσαν να πληρώσει «όπως όλοι οι επιβάτες».

Καταγγέλλουμε ανεπιφύλακτα τους κακόβουλους που είπαν ότι ο κύριος Αντώναρος είναι σπαγκοραμμένος, τσιγκούνης και προκλητικά αδιάφορος για το τι τραβά ο λαός. Είμαστε σίγουροι ότι η πρωτοπόρα ενέργεια του συναγωνιστή, πλέον, Αντώναρου, ήταν ένας παραδειγματικός ακτιβισμός, που θα βρει άξιους συνεχιστές ανάμεσα στη χειμαζόμενη από την κρίση λαϊκή τάξη των βουλευτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: