Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Αντιμνημονιακός Αγών θριαμβεύει!

Πέραν του φερέλπιδος, άφθαρτου, νέου και ευειδούς κ. Κικίλια που, στα βήματα του εξίσου φερέλπιδος, άφθαρτου, νέου και ευειδούς κ. Σαμαρά, διαβεβαιοί ότι μπορεί να μας αλλάξει τον αδόξαστο και χωρίς Μνημόνιο, χθες βράδυ (κι όσοι δεν το ’δατε χάσατε) είχαμε στο Alter συγκλονιστικές σκηνές ενώπιον του εμβρόντητου σούπερ-δημοσιογράφου κ. Χατζηνικολάου, που πάσχιζε να συντονίσει την πρώτη τηλεμαχία υποψηφίων περιφερειαρχών Αττικής:

Καταπρώτον, ο Πασόκος κ. Σγουρός, ζηλώσας δόξαν Κικίλια, εδήλωσε ότι ούτε αυτός κατούρησε στο πηγάδι, οπότε δεν είναι βλαξ για να βγάλει αυτός το φίδι από την τρύπα, άρα ΚΑΙ αυτός είναι κατά του Μνημονίου και να μην του ζαλίζουμε τον έρωτα. Σε αυτό το σημείο παρατηρήθηκαν ελαφρά εγκεφαλικά σε όλο το πάνελ, αλλά ευτυχώς οι τεχνικοί είχαν έτοιμα υπογλώσσια, και οι περιφερειακές εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά, με όλους τους υποψηφίους άθικτους.

Καταδεύτερον, ο Σύζυγος της Κυρίας Ευγενίας Μανωλίδου, που προφανώς ξέχασε να πάρει το αντισχιζοφρενικό χάπι του πριν μπει στο στούντιο, στρίγκλισε ότι μισεί το Μνημόνιο αλλά θα ξαναθυσιαζόταν και θα το ξαναψήφιζε για να σώσει την Πατρίς. Σε αυτό το σημείο ειδικά οι κκ. Παφίλης και Αλαβάνος νόμισαν ο Χατζηνικολάου τους πότισε LSD και έχουν παραισθήσεις, αλλά αλληλοτσιμπήθηκαν και συνειδητοποίησαν ότι όντως αυτά είπε ο Σύζυγος, οπότε άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά πώς θα τη βγάλουν καθαρή ως το Νοέμβρη με συνυποψήφιο τον Δόκτωρ Τζέκιλ - Μίστερ Χάιντ, δεδομένου μάλιστα ότι οι υποψήφιοι περιφερειάρχες δεν έχουν ενταχθεί στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Κατατρίτον, ο Αυθεντικός Πασόκος κ. Δημαράς είπε... τι είπε; Ωραία θα τα είπε, διότι ξεχάσαμε τι είπε. Θυμόμαστε όμως ότι ο Ακόμη Πιο Αυθεντικός Πασόκος και Απλός Στρατιώτης κ. Μητρόπουλος έκανε τη μούρη όλων των αντιπάλων του κρέας, όταν δήλωσε ότι στόχος του είναι να πείσει την καημένη την Κυβέρνηση, τον καημένο τον Παπανδρέου και την καημένη την Τρόικα πως το Μνημόνιο είναι κακό, τζιζ, άσ’ το κάτω. Σε αυτό το σημείο όλοι οι αντίπαλοι έπαθαν προσωρινή αφωνία και τον κοιτούσαν σαν χάνοι, με ανοιχτό στόμα. Επανήλθαν σταδιακά, πλην των κκ. Σγουρού και Δημαρά, που τα πήραν στο κρανίο διότι δεν το σκέφθηκαν πρώτοι.

Κατατέταρτον, υπήρχε ένας χαρούμενος κύριος με ροζουλί πουκάμισο και ψαράδικο γελέκο, κι ένας εξίσου χαρούμενος οικολόγος με καράφλα και μούσι, που όμως τα έπαιρναν στο κρανίο όποτε ακουγόταν η λέξη Μνημόνιο (εναντίον του οποίου είναι, εννοείται αυτό, και οι δύο, αλλά τι σχέση έχει επιτέλους το Μνημόνιο με την κουβέντα μας, που λυσσάξατε όλοι;), διότι τώρα έχουμε Αυτοδιοικητικές Εκλογές, και τι πράματα είναι αυτά, να μπλέκουμε την Άλγεβρα με την Τριγωνομετρία; Μάλιστα ο κύριος με το ροζουλί μάλλον ήταν αντίθετος και με τον Καλλικράτη, διότι κάθε φορά πεταγόταν υπέρ του Ικτίνου – ο άλλος κύριος, ο οικολόγος, δεν πήρε θέση για τον Ικτίνο, αλλά πήρε θέση υπέρ της δημιουργίας «δικτύων ανταλλαγής χωρίς μεσάζοντες».

Η συνέχεια στο επόμενο, διότι έχουμε και δουλειές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: