Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης


Όχι η παραπάνω συνέντευξη δεν δόθηκε κάποια χρόνια πριν. Ήταν στις 21/2/2010 που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος διαβεβαίωνε ότι "δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ". Λίγους μήνες αργότερα η κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι η παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ ετοιμαζόταν από τον Νοέμβρη.

Ο Θ. Πάγκαλος, πέρα από ειδικός στην ψευτιά και στην εξαπάτηση, είναι μάστορας στο κουκούλωμα των ευθυνών και στη διάχυση της συλλογικής ενοχής: Προ ημερών μας αποκάλυψε ότι …«τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί».
Άρα όλοι πρέπει να πληρώσουμε. Όλοι; Όχι ακριβώς. Τράπεζες, κεφάλαιο, εφοπλιστές και λοιπές ευαγείς κοινωνικές κατηγορίες εξαιρούνται.
Επίσης εξαιρούνται οι θρασείς πολιτικοί που ρίχνουν την ευθύνη σε όλη την κοινωνία για να μπορούν ανενόχλητοι να συνεχίζουν το όργιο της μίζας, της ρεμούλας, του κομματισμού.
Η αποκάλυψη του Πάγκαλου για τις 269 ρουσφετολογικές προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ συγγενών, φίλων και κομματαρχών των γαλάζιων υπουργών, συνοδεύτηκε από την αποκάλυψη ότι και ο ίδιος ο αδέκαστος, θαρραλέος, αδιάφθορος Πάγκαλος, είχε διορίσει την κορούλα του στη Βουλή.

Στην υγειά του κορόιδου λοιπόν…

(Έχουμε και συνέχεια! - Από το μπλογκ του Γ. Παπαϊωάννου, σήμερα: "Στις 24 Μαρτίου 2004 η Αριάδνη Πάγκαλου (κόρη του νυν αντιπροέδρου της κυβέρνησης) διορίστηκε ως “δόκιμη υπάλληλος” στη Βουλή. Και στις 24 Μαΐου 2004 (μόλις δύο μήνες αργότερα δηλαδή) πήρε μετάταξη για το Πανεπιστήμιο Αθηνών στον… κλάδο ΔΕ Διοικητικό-Λογιστικό, με κοινή απόφαση της τότε προέδρου της Βουλής Αννας Ψαρούδα-Μπενάκη και του τότε υφυπουργού Εσωτερικών (του Απ. Ανδρεουλάκου)"

- Και δεν τελειώσαμε εδώ: το 2005 η κα Αριάδνη Πάγκαλου, που προφανώς βαρέθηκε στο Πανεπιστήμιο, διορίζεται στα "Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων"!

Είπαμε: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΕΥΤΗΣ, ΠΑΝΤΑ ΨΕΥΤΗΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: