Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ κ.λπ.: Κανονίστε την πορεία σας!

Καλούμε τις ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, που τα κατάφεραν πάλι να μην υπάρχει αύριο κανένα (!) Μέσο Μαζικής Μεταφοράς την ώρα των απεργιακών συγκεντρώσεων:
Έστω και τώρα ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι, όλοι οι πολίτες, να πάρουν μέρος στα συλλαλητήρια.
Ας χρησιμοποιήσουν επιτέλους τα λεφτά που έχουν για κάτι χρήσιμο (και μην πουν ότι δεν έχουν: μιλάμε για τα ίδια λεφτά που ξοδεύουν για συνέδρια σε πεντάστερα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής). Εκτός κι αν δεν θέλουν να συγκεντρωθεί ο λαός και προτιμούν μια ελεγχόμενη καταγραφή κομματικών δυνάμεων, ώστε να τελειώνουν με την... υποχρέωση "υπεύθυνα" και στα γρήγορα.
Ας προσέξουν όλες (μα όλες!) οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και παρατάξεις: Αν σαμποτάρουν την αυριανή απεργία, ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!

ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Οι εργαζόμενοι στο Μετρό τελικά αποφάσισαν τη λειτουργία του από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση. Όποιοι είναι κοντά σε μετρό, οκ. Οι υπόλοιποι, ας κόψουν το λαιμό τους. Παρ' όλα αυτά, αύριο θα είμαστε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Για να δούμε ποιος, τελικά, θα κλάψει!
ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΕΟΤΕΡΕΣ (ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Άκυρη, λέει, η απόφαση για λειτουργία του Μετρό στην Αθήνα από 10π.μ.-4μ.μ. για να μπορέσει να πάει ο κόσμος στο συλλαλητήριο!!! Μάλλον δεν το καταλαβαίνουν:
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: