Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ξινή του βγήκε η έξοδος του κυρίου υφυπουργού

Δυσάρεστη ήταν χτες το βράδυ η έξοδος του υφυπουργού Εργασίας Γ. Κουτρουμάνη σε γνωστή ταβέρνα των Αμπελοκήπων:
Αρχικά μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση της κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της. Αργότερα άλλοι θαμώνες άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του εξηγούν ότι είναι ανεπιθύμητος ανάμεσά τους. Ο Γ. Κουτρουμάνης αρχικά ρώτησε τη γυναίκα για το επάγγελμά της, λες και δεν ξέρει ότι με τα μέτρα και τους νόμους που ψηφίζουν αφαιρούν δικαιώματα από όλους τους εργαζόμενους, χτυπάνε όλη την κοινωνία. Στη συνέχεια άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι...
Όμως ένας παρατρεχάμενός του, που καθόταν στο ίδιο τραπέζι, προκαλούσε τους πολίτες και μάλιστα έβρισε χυδαία κάποιες γυναίκες που διαμαρτύρονταν. Το επεισόδιο κράτησε για ώρα και η ένταση ανέβηκε. Να θυμίσουμε ότι ο Κουτρουμάνης ήταν συνδικαλιστής, και μάλιστα μέλος της διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, και μεταλλάχθηκε σε υφυπουργό Εργασίας και δήμιο των εργαζομένων αυτών που μέχρι πριν λίγο καιρό υποτίθεται ότι εκπροσωπούσε! Όχι απλά δοσίλογος λοιπόν, αλλά και γενίτσαρος.
Πάντως αναμένεται όλο και πιο δύσκολη η ζωή των κυβερνητικών στελεχών και όποιων κάθε φορά που σηκώνουν το χεράκι τους καταδικάζουν και φτωχαίνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επρεπε να τον πιάσουν στο ξύλο.

ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ είπε...

Ο Γ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ γι'αυτό είναι πετυχημένος ο χαρακτηρισμός που του αποδόθηκε :ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι προγενέστεροί του ΠΡΩΤΟΠΠΑΠΑΣ,ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ κ.α εργατοπατέρες , που ξεκοκκαλίζουν τις παχυλές βουλευτικές συντάξεις αφού προώθησαν-ψήφισαν τα αντεργατικά νομοσχέδια σε βάρος των εργαζομένων που λίγο καιρό πριν ''εκπροσωπούσαν''.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ είπε...

Μα είναι γνωστός ο ρόλος των κυβερνητικών σθυνδικαλιστών της ΠΑΣΚ ή της ΔΑΚΕ σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
Να θυμηθούμε καμποσους απο αυτούς που απο "προστατες" των εργατών εγιναν...υπηρέτες των αφεντικών.

dkl είπε...

οπως με ενημέρωσε κάτοικος των Αμπελοκήπων[Γκύζη] ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ είχε πάεικαι σε γνωστό ΟΥΖΕΡΙ στη πλατεία του Αγ.Δημητρίου Αμπελοκήπων όπου τον έκραξε ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ.Ελπίζω αυτός ο ψηφοφόρος (μαζί με χιλιάδες άλλους) να τιμωρήσουν το ΠΑΣΟΚ τόσο δημόσια όσο και στις κάλπες για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές(και όχι μόνο σε αυτές).